Hand spinners, alle weetjes die je moet weten!

Hand spinners, waar komen deze zo plots vandaan? Uit het niets zie je allemaal kinderen spelen met een draaiend voorwerp. Waarom hebben zoveel mensen een fidget spinner en waarom gebruiken wij nu pas de hand spinners?

weetjes hand spinners geschiedenis

Een zwarte fidget spinner

De hand spinners zijn niet nieuw

De hand spinners is absoluut niet een nieuwe uitvinding, mevrouw Hettinger bedacht het speelgoed al in de jaren negentig voor haar kinderen. Voor de fidget spinner had ze een patent tot aan 2005, dit is dus al een tijdje voorbij. Hierdoor mag iedereen hand spinners maken

Stoere trucs met de spinners

Het is mogelijk om verschillende trucs met de hand spinner te doen. Het gaat verder dan alleen op je duim het speelgoed te laten draaien, bepaalde kinderen laten hem zelfs op hun neus draaien.

Varianten van de hand spinners

Er zijn vele varianten bedacht op de standaard fidget spinner met de drie armen. Zo zijn er varianten die licht geven in de donker (glow in the dark spinners) en spinner die licht geven door negen verschillende lichtjes (led hand spinner). Ook zijn er varianten met maar twee armen, zoals die van de vleermuis spinner en de aluminium gemaakte spinner. Het leuke van de variaties is dat er geen grens is aan hoe je hand spinner eruit hoeft te zien. Tegenwoordig zijn er ook spinners met allemaal leuke designs zoals een camouflage of Hello Kitty spinner.

Waar kan je het beste hand spinners kopen?

ElektroDeals biedt een ruime hoeveelheid spinners aan, je kan hier veilig en betrouwbaar je hand spinner kopen. Tevens bieden wij vele zekerheden aan zoals voor 18:00 besteld, de volgende dag in huis en 14 dagen bedenktijd. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kan je ons altijd berichten.

Duurste spinners

Vraag jij je ook af wat de duurste spinners zijn? Een van de duurste spinners kan je kopen voor €500! Dit is een spinner die bestaat uit negen onderdelen en heet “9 Gear”. De duurste hand spinners worden vooral aangeboden in de VS waar de spinner vandaan komen. Het zal ons niet verbazen als spinners in de toekomst uit dure diamanten bestaat ;).

Nadelen

Een wijs man zei ooit, elk voordeel heeft zijn nadeel. Dat is bij de spinners ook het geval, de spinners bestaan uit metaal en dit kan gaan roesten wanneer je de spinner niet goed beschermd. Het is daarom van belang om de spinner goed op te bergen in een speciale hoes voor hand spinners.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *