Sannce IP Camera Review – waarom deze babyfoon de beste koop is!

Dit artikel wijdt zich aan waarom de Sannce IP Camera de beste koop is. De camera kost minder dan vijftig euro en levert alles wat andere duurdere camera’s ook hebben. Wij zullen de plus- en minpunten van de camera beschrijven en vergelijken met andere duurdere IP camera’s.

 

De Sannce IP camera

 

Sannce IP Camera

De Sannce IP Camera brengt je 720p beeldkwaliteit, dit is te vergelijken met HD beelden. De camera werkt via WiFi en is te besturen via de Sannce cam app, de app is te downloaden via de links onderaan het artikel. De app werkt erg goed en soepel met onze Nexus 5, Lenovo P2 en iPhone 6. Door middel van de app kan je de camera besturen en kan hij horizontaal en verticaal bewegen. De camera krijgt zijn door middel van een USB-kabel en oplaadblok die je erbij krijgt. Tevens zitten in het pakket schroefjes om de camera op te hangen.

Ideaal als babyfoon

Waarom de Sannce ideaal als babyfoon is behandelen we in deze paragraaf. De infrarood maakt het mogelijk dat de camera ook beelden in de nacht kan maken. Je kan goed zien of de baby wakker is of slaapt. Het is mogelijk om geluid vanuit de camera door te sturen naar je telefoon en je kan zelfs terug praten! Het is tevens mogelijk om video’s en afbeeldingen op te slaan via de app, deze beelden kan je gemakkelijk delen met je dierbaren.

De mindere punten

Naast al deze positieve punten zijn we helaas tegen een aantal negatieve punten aangelopen. Het kan zijn dat bepaalde minpunten niet relevant voor jou zijn.

  • De app verbruikt relatief veel stroom, dit komt omdat de app constant in verbinding staat met je camera en verschillende informatie doorgeeft. Verschillende klanten geven aan dat hun telefoon sneller op is sinds ze de Sannce Cam app gebruiken.
  • Een goede wifi is belangrijk voor het functioneren van de camera, met een goede wifi reageert de camera direct op je aanwijzingen en zie je live beelden. Wanneer de wifi minder is dan reageert de camera sloom op je aanwijzingen en zie je schrokkerig beeld.
  • De beelden woorden in 720p genomen en verschillende concurrentie nemen beelden op 1080p. Hierdoor kan het beeld van de Sannce IP Camera minder mooi ogen.

 

Links naar Sannce Cam app

Google Play

iTunes

 

Moch je de camera willen kopen? Dat kan via deze link

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *