Wat is activated charcoal en welke voordelen heeft activated charcoal?

Alles wat je moet weten over activated charcoal

Tegenwoordig zie je veel berichten hierover maar wat is activated charcoal? Waarom is het zo goed en wat kan je er allemaal mee? Wij geven je antwoord op al deze vragen en vertellen je over dit wonderlijke product.

activated charcoal

Activated charcoal is een substantie dat komt uit de basten van kokosnoten, erg exotisch dus. De basten van de kokosnoten hebben al langer positieve effecten op mensen. Zo nemen veel mensen actieve kool poeder capsules wanneer ze last hebben van diarree. Maar tegenwoordig zie je vaker dat mensen het gebruiken om hun tanden witter te maken.

De actieve kool poeder wordt al eeuwen door verschillende stammen over de wereld gebruikt voor verschillende effecten.

 

Positieve effecten van activated charcoal

Actieve kool poeder kan je innemen om diarree te stoppen maar tegenwoordig wordt het ook gebruikt om tanden witter te maken. De afgelopen tijd zie je steeds meer vloggers hun tanden witten met actieve kool in de vorm van actieve kool tandpasta of actieve poeder.

De substantie zorgt ervoor dat je tanden witter worden. De kool zorgt er namelijk voor om de oneffenheden van je tanden af te halen en halen ook de gele laag van je tanden. Hierdoor kunnen je tanden tot drie tinten witter worden.

 

Gebruiksaanwijzing activated charcoal

Het gebruik van de actieve kool poeder is erg makkelijk. Het enige nadeel is dat de poeder niet gaat morsen en je moet weten dat water na het poetsen zwart is. Je dient dus goed het water in het putje te spugen.

  • Poets eerst je tanden zoals je altijd doet met normale tandpastaactieve kool verpakking
  • Dop hierna je vochtige tandenborstel in de activated charcoal poeder
  • Poets nu twee minuten je tanden goed
  • Spoel je gebit goed met het water
  • Doe deze procedure twee keer pag en zie na gemiddeld twee weken al resultaat

Via deze link kan je de actieve kool goedkoop bestellen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *