Selfie Ring Light Review

Ben je benieuwd welke selfie ring light voor jou het beste is? Dan is deze selfie ring light review ideaal voor jou! Wij vergelijken namelijk drie verschillende soorten selfie lights op basis van lichtvermogen, stroomtoevoer en gebruiksgemak. Verder zal je lezen welke selfie light het beste voor jou is en waar je de selfie light kan kopen!

 

De drie verschillende selfie ring lights

Selfie Ring light review

Selfie Ring Light review criteria

Wij helpen jou om de beste selfie light te vinden, zodat jij straks een selfie ring light hebt die het beste licht geeft, het langste meegaat, het mobielste is en het meest gebruiksvriendelijke is!

Lichtvermogen

Een van de belangrijkste dingen van een selfie ring light is natuurlijk het licht.  De Selfie Light Mini  heeft maar 9 led lampen terwijl de oplaadbare en de batterijen versie 36 led lampen hebben. Tevens heeft Selfie Light Mini  maar één lichtstand terwijl oplaadbare en de batterijen drie verschillende lichtstanden hebben. Bij dit onderdeel winnen de oplaadbare en de batterijen versie van de mini omdat er geen verschil tussen de oplaadbare en de batterijen versie.

Accu of batterijen

De oplaadbare en de Selfie Light Mini werken op basis van een accu die op te laden is met een micro-usb kabel. De accu kan gemiddeld 5 uur meegaan bij normaal gebruik. De batterijen versie werkt op basis van 2-AA batterijen, de gebruiksduur is afhankelijk van de kwaliteit van de batterijen.

Gebruiksgemak

Qua gebruiksgemak lijken de oplaadbare en de batterijen weer op elkaar, de afmetingen zijn vergelijkbaar. Doordat de batterijen versie werkt op basis van batterijen is hij zwaarder dan de oplaadbare. De grote vraag is of je liever met een extra USB kabel loopt of met twee extra batterijen. Selfie light mini is het kleinste en dus het makkelijkst mee te nemen van de drie.

Selfie Light Mini is alleen te bevestigen door middel van de aux poort, hierdoor is het mogelijk dat de selfie light niet op de goede plek kan worden bevestigd omdat je smartphone een aux poort aan de onderkant van de telefoon heeft. Recente telefoons van onder andere Apple hebben zelfs geen aux poort meer. De oplaadbare en de batterijen versie werken op basis van het scharnier principe, hierdoor passen de selfie lights op elke smartphone en zelfs op laptop en tablets.

Conclusie van de selfie ring review

Op basis van de selfie ring light review kunnen we concluderen dat de selfie ring light oplaadbaar het beste uit de test komt. Op alle vlakken komt de oplaadbare selfie light als beste uit de bus namelijk omdat de selfie light de beste verlicht geeft, stroom krijgt van de accu en makkelijk is te bevestigen op je telefoon en laptop.

 

De verschillende selfie lights zijn hier te verkrijgen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *